Free Close Upfoto Van Batterijen Stock Photo

Er zijn een aantal van Jeff’s Auto’services  

die je kunt vinden als je echt wilt kijken. Jeff’s hoofdactiviteit is het herladen van Renault-accu’s, maar hij heeft ook andere producten die voor u interessant kunnen zijn.

Hij verkoopt bijvoorbeeld stinger-kits die belangrijk zijn voor vrije-ruimte stoelen. Dit zijn producten van hoge kwaliteit, die hij speciaal ten behoeve van gehandicapten heeft ontworpen. Zij zijn namelijk aan tests onderworpen en bij diverse gelegenheden betrouwbaarder bevonden dan de meeste andere producten. Dankzij deze emmers presteren de stinger kits met een efficiëntieverhouding van meer dan 50:1 en ze werken ook met een hoge bescherming tegen stormen.

Hij heeft ook een uitgebreide kennis over een hele reeks klanten, over verschillende soorten productfuncties. Afgezien van het eigenlijke onderhoud van accukits, verleent Jeff bijvoorbeeld diensten, Verdere Professionele Engineering Services, op ontstekingsmodules. Hij is ook vertrouwd met een hele reeks elektronische systemen en hij kan gelijktijdig elk onderdeel, eenheid of component evalueren. Hij heeft talloze malen gedurende langere periodes nauw samengewerkt met elektronica-instructeurs. Hij kent de functies van de meeste compuncties en hij doet dat zonder enige moeite. Bovendien weet hij het een en ander over racebatterijen en Investeringen die hij maakt.

Om te bewijzen dat hij weet waar hij het over heeft, zegt Jeff: “Noch mijn reparatie van auto-onderdelen, noch mijn kennis van explosies hebben mij de meest gekwalificeerde persoon gemaakt om uw monteur te zijn”.

Neem GM als voorbeeld. Jeff was een sleutelfiguur in de uitstekende documentaire “Who Was helping Detroit?” over de autogigant. In de film tilde hij elke Roofdot op het GM-gebouw in het centrum van Detroit.

Het laatste deel van de film ging over eenUrban UniversitiesInnovation die voldeed aan een behoefte in de industrie aan iemand die een goede mix had van innovatieve vaardigheden, ondernemersgeest en een esthetisch gevoel.

Om eerlijk te zijn, Jeff is niet op weg om de auto-industrie over te nemen, maar hij heeft misschien wel een kans. Volgens een verslag in Automotive News (met als titel “Power For the People – Wrong Aerodynamics at Work” door Chris Williams), zouden Jeff’s ideeën voor een verbeterd ontwerp en sterkere materialen een mooie aanvulling zijn voor Toyota’s Truck.

Wat zijn vaardigheden betreft, heeft Jeff een ingenieursdiploma van Bucknell en een MPH van Williams College, beide in Williamsburg, VT. Hij heeft ook gediend in de United States Navy Reserves met posten in engineering en luchtvaart faciliteiten.

Hier is een interessant Jeff-meer-dan-één-ontwerp concept:

Hij weet waar hij het over heeft: jeeps. jeep stereos.heckless-modifications.com.

En, natuurlijk, hij is een geweldige prater. Als een bezoeker Jeff gerelateerde vragen stelt, heeft hij de antwoorden klaar. Bijvoorbeeld, als een bezoeker vraagt: “Wat voor tractiecontrole kan je doen met 4-wielaangedreven jeeps?” geeft hij als doodleuk antwoordN/A, en benadrukt dan dat jeeps al uitgerust zijn met tractiecontrole, en dat ze niet veel verschillen van auto’s die vierwielaandrijving hebben. jeep husky, zegt hij, dit zijn mijn gedachten. Als ik dat in goed Engels zou kunnen vertalen, zou het ongeveer zo klinken: Wat voor grip en tractiecontrole heb je in een 4-wielaangedreven jeep? Ik heb een goed gevoel over grip en ik weet dat ik nergens heen ga. Maar, ik moet het aan de verkeerde man vragen.

We namen die ruil en gingen ermee aan de slag.

Hij weet waar hij het over heeft.