Besteed minstens acht uur aan elke vraag. Studeren is het halve werk. Je hebt minstens 24 uur nodig om ontspannen te studeren.

Het laatste wat je wilt, is de laatste paar dagen voor de examens helemaal bij de les zijn. Dan slaat de paniek toe en voor je het weet ben je terug in je hotelkamer en begin je je los te rukken van alles.

Je hebt een veilige plek nodig waar je alleen met je boeken kunt gaan zitten studeren. Alleen dan kun je echt het huis tot rust brengen en de paniek doen afnemen.

De meeste mensen die ik ken, vrienden en familie, hebben vaak gehoord van de zinnen, 'jongens zullen jongens zijn', 'het is niet eerlijk', 'ik haat toetsen'. Nou, het gezegde luidt, 'toetsen zijn eerlijk'. Ik haat toetsen ook. Maar voor mij, zijn toetsen een feit van het leven. Daarom koos ik voor theorie.

Tests zijn een feit. Ik heb er nooit echt over nagedacht, totdat ik ze moest maken. Toen wees mijn theorieleraar (onthoud dit want je leraar zal altijd je grootste mentor zijn en je zult hem bij elke bocht vrezen), me erop dat ik maar een D had in elk vak. Yup, je raadt het al D- niet omdat ik een trage leerling was of omdat ik weinig kennis had, maar omdat ik alles al wist.

Natuurlijk had hij gelijk. Maar ik was lui en gebruikte mijn hoofd. Al die andere studenten die A's waren… hadden ook weinig kennis. Ze wisten alleen hoe ze popliedjes uit hun hoofd moesten leren en dat was het. Ik haat uit het hoofd leren! Dat vond de meerderheid van de klas ook. Erger nog, sommigen logen ook. Dus uiteindelijk, was het een wassen neus, een leuk succesje in het begin.

Maar later, toen ik had toegepast wat ik had onthouden en tot op zekere hoogte, moest ik vechten om die gememoriseerde feiten in mijn gedachten te houden. Natuurlijk, uiteindelijk kreeg ik het onder de knie. En natuurlijk, was ik Flashback'd! motor theorie oefenen

motor theorie oefenen

Maar belangrijker dan dat is de kwestie van de kennis zelf. Theoretisch zou je alles kunnen leren wat je moet weten, maar het zou tijdverspilling zijn om er naar te gaan zoeken. De enige manier om kennis te vergaren is door te herzien. Wanneer u op zoek gaat naar feiten, zult u een regenboog van feiten ontdekken. Dit zoeken kan echter behoorlijk vervelend zijn. Dus hoe kies je? Een goed antwoord is om het internet te gebruiken.

Tegenwoordig zijn er een ton van sites die er op het internet. Met de standaarden, opzettelijk of per ongeluk, onderverdeeld in categorieën, is het internet een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar uw feiten. Als ik bijvoorbeeld iets wil weten over de ligging van de zee, typ ik "waargenomen zeebodem" in, wat me tientallen links oplevert naar pagina's die details geven over de ligging van de zee. De meeste van deze sites zijn echter moeilijk te doorzoeken.

Door gebruik te maken van hetpage translator programma, kan ik snel de pagina's naar tekst vertalen en mijn onderzoek vergemakkelijken. Dit kleine programma stelt je in staat om gesplitste handschriftanalyse, skeletdetails, spellingsdetails en achtergrondinformatie te doen. Je zou verbaasd zijn wat je allemaal te weten kunt komen door dit soort eenvoudige dingen te doen. De vertaaltool zal zelfs simuleren handschrift (die sommige landen toestaan) voor u om uw vaardigheden te testen.

Het internet is een geweldig hulpmiddel voor ons moderne leven. In deze globale wereld is kennis het meest waardevolle dat je hebt en waar je het ook vandaan haalt, je kunt het ver en breed gebruiken. Wees niet bang om het internet te gebruiken. Als je er even over nadenkt, kun je misschien iets nieuws leren. De vertaalhulpmiddelen op het internet helpen je woorden en informatie in tekst om te zetten en je al doende iets bij te leren. Probeer het eens en kijk wat je leert over de informatie in de wereld.